Călin Marincaș, campion european pentru a 25-a oară

Indiferent de clubul pe care-l reprezintă, Călin Marincaș rămâne numărul 1 în probele la care concurează. Că a fost vorba de Favorit Zalău, apoi de Terra Kid Zalău, iar acum de SCM Zalău, sportivul zălăuan ține steagul sus când reprezintă România la competițiile internaționale. Antrenorul secției de karate de la SCM Zalău a participat zilele trecute la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Tradițional, desfășurat în Portugalia, alături de acesta mai fiind prezentă de la SCM și Balagyan Brigitta.

Cu 24 de titluri de campion european la activ, Călin Marincaș și-a trecut în palmares și titlul cu numărul 25, câștigând aurul în proba de kata. Balagyan Brigitta a concurat în proba de kumite la juniori 1, devenind vicecampioană europeană.

Dacă pentru Călin Marincaș este titlul european cu numărul 25, pentru secția de karate de la SCM Zalău este prima astfel de medalie din istorie. Podiumul la kata a fost completat de un alt român, Dragoș Bălăiașa și de un sportiv din Armenia.

3 Thoughts to “Călin Marincaș, campion european pentru a 25-a oară”

  1. […] Indiferent de clubul pe care-l reprezintă, Călin Marincaș rămâne numărul 1 în probele la care concurează. Că a fost vorba de Favorit Zalău, apoi de Terra Kid Zalău, iar acum de SCM Zalău, sportivul zălăuan ține steagul sus când reprezintă România la competițiile internaționale. Antrenorul secției de karate de la SCM Zalău a participat zilele trecute la ediția din acest an a Campionatului European de Karate Tradițional, desfășurat în Portugalia, alături de acesta mai fiind prezentă de la SCM și Balagyan Brigitta. Cu 24 de titluri de campion european la… Citeste mai mult […]

  2. Dorin

    Felicitari, Calin, felicitari Brigitta!

  3. sălăjeanul

    Felicitari clubului privat Terra Kid Zalau! De departe cel mai bun club de karate din țară!!!
    SCM Zalau – sifonează bani publici!

Leave a Comment